Here are the top 10 questions you’d ask when order

Posted by CustomYo.com on 19th Sep 2020

Here are the top 10 questions you’d ask when order

Hey friend, welcome to CustomYo. Hope you can get the jersey you like on our website.

Here are some questions from our clients. Hope it is helpful for you when you are placing an order.

Question 1: How long it takes to deliver the uniforms?

Answer: Regular order takes about 10-13 days turnaround. Urgent order we can do it fastest within 7 days.

Question 2: Which materials you use for jersey?

Answer: We use 90% polyester and 10% spandex, which is comfortable, breathable and quick dry.

Question 3: You can put any name or number, right?

Answer: Yes, we can put different name and number on each jersey. For a team jerseys, you can choose different sizes to fit each player.

Question 4: How much would be with logo and without it?

Answer: Price will be same for with logo or without logo. Because we do sublimation printing, including color, logo, pattern, name, number etc.

Question 5: What are your prices?

Answer: Price is depended on quantity. Could you please let me know how many pieces you need and ship to which country? So that we can help you to calculate the price.

Question 6: Do you customise with our logo?

Answer: Sure, of course, we can do customized with your logo, team color and pattern, player name and number etc.

Question 7: Whats ur sizes like in terms of medium large small coz want standard size.

Answer: Our sizes is based on US sizes, so you can choose the size you wear as usual. On the other way, if you need European size, please contact our customer service when you place an order.

Question 8: What's the situation with shipping now with all these restrictions in place won't it be hard coz need to use these uniforms by Easter time.

Answer: During the hard time of covid, we still can ship by all over the world by DHL or FedEx. Now shipping situation is controlled well and everything works as usual. Please don’t worry.

Question 9: So which other items about soccer do you have?

Answer: We have soccer jersey, soccer socks, polo shirts, tracksuits. Sometimes a soccer team they will order soccer jersey, polo and tracksuits as well.

Question 10: How do I place my order?

Answer:You can order directly on our website, enter size, team name, player name and number. Also, if you have logo, please update your logo.

On the other hand, you can contact our customer service to talk order details and place an order.

If you have any question, welcome to contact us or leave a comment. 

Our contact information:

Email: jennifer@tobenumberone.com

Whatsapp: +86 13533059465

custom factory outlet store , custom soccer uniforms, Custom basketball uniforms,